Şerefsizlik bedava
- Kategori: Günlük
- Oluşturulma tarihi: Pazartesi, 13 Eylül 2010 18:26
- Gösterim: 4096
Şerefisizliğin bedava olduğunu duyanlardan biri pkk ve baş o.c.alan'ın muhattap alınması gerektiğini söylüyor. Silahla dayatılan boykot bunu göstermiş.










Yorumlar
şerefsiz senin **** **** önce dünya düzeyinde demokraside kaçıncı ülke olduğumuza bakın sonra konuşun örümcek kafalı at gözlüler
Bu noktaya nasıl geldi, gözlerimizin içine baka baka nasıl da istediklerini yaptırıyorlar. Nasıl da yalan söylüyorlar. Önceden asker her şeye karışırdı şimdi ülke bütünlüğüne karşı şu duruma bir şey diyemiyor. Ellerimizle besliyoruz elebaşlarını ve şimdi onun hazırladığı bir dosya ülke gündemi oldu. Medyanın bundan çıkarı ne ? Neden gündemde tutuluyor, göz ardı edilmiyor ? Seçim öncesi büyük oyun oynanıyor Allah sonumuzu hayr etsin.
zira haburuda ubutmadık..
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için